Вече Ви информирахме, че компанията Xiaomi временно ще прекрати актуализацията на

...
Вече Ви информирахме, че компанията Xiaomi временно ще прекрати актуализацията на
Коментари Харесай

Xiaomi възобнови актуализацията на Mi A1 до Android 8.0 Oreo

Вече Ви информирахме, че компанията Xiaomi краткотрайно ще приключи актуализацията на смарт телефона Mi A1 до най-новата версия на операционната система Android 8.0 Oreo. Причината за това са дефекти, които породиха в процеса на употреба на смарт телефона.

В частност, става дума за изгубването на приложението за набиране на номерата. Освен това, батерията бързо се разреждаше при включен Bluetooth, а пандизът на камерата сработваше постепенно. Имаше проблем и със скенера на пръстовите отпечатъци.

Имайте поради, че Xiaomi Mi A1 бе пуснат по програмата Android One и за това получи всички функционалности на новата операционна система. В това число е и функционалността „картина в картината“, каналите за известяван, Notification Dots, автоматизирано попълване на пароли и нощен режим. 

Първоначално бе планувано, че в границите на Android One обновлението ще дойде скоро след излизането на новата версия на Android. В реалност обаче се оказва, че потребителите трябваше да изчакат по-дълго, в сравнение с бе планувано.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР